Viață și Sănătate: Dr. Georgeta Grindei, medic specialist medicină generală / medicină maritimă: „Siguranța și sănătatea în munca pe mare sunt prioritare, de aceea fiecare navigator ar fi bine să efectueze, după fiecare contract, un set minim de analize medicale”

Dr. Georgeta Grindei. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei ”Viață și sănătate”, Dr. Georgeta Grindei, medic specialist medicină generală / medicină maritimă, în cadrul  Centrului de Medicină Maritimă de la Ovidius Clinical Hospital, vorbește despre importanța controlului medical periodic pentru personalul navigant. Conform reglementărilor medicale internaționale, marinarii au obligația să efectueze evaluări medicale specifice din doi în doi ani, însă medicul specialist recomandă ca un minim set de analize să fie efectuat după fiecare voiaj.

Noul Centru de Medicină Maritimă Ovidius Clinical Hospital asigură servicii medicale pentru navigatori, la standarde medicale moderne, deja recunoscute în regiunea de sud-est a României. Totodată, în cadrul Ovidius Clinical Hospital pot fi efectuate majoritatea investigațiilor pentru prevenție și a intervențiilor pentru a trata orice afecțiune din stadiu incipient.

Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*