Sportivii de la secția de triatlon a CSM Constanța, la Cupa Europeană de Juniori din Serbia

Sportivii de la secția de triatlon a CSM Constanța. FOTO CSM Constanța

Sportivii secției de triatlon a clubului nostru au participat, în weekend, la Cupa Europeană de Juniori de la Silver Lake, Serbia.

„Carol Popa a încheiat concursul pe locul 4, în 27 minute 22 secunde, iar Raul Petre pe locul 9, în 27.53, în timp ce juniorii 2 Gabriel Mihăilescu și Paul Galoiu nu s-au calificat în finală. Carol a făcut risipă de energie la înot și la bicicletă, probe în care a avut primul și respectiv al doilea timp. La alergare, a pierdut secunde importante și astfel a încheiat în afara podiumului, dar rămâne în topul competițiilor de triatlon la care ia startul în acest an!

Raul a făcut o cursă foarte bună și este în progres. Cei doi au făcut echipă bună și la ștafetă mixtă, alături de Dea Blaga și Raluca Vîlcu, reușind să obțină locul 2 cu Team I Romania, în condițiile unei concurențe acerbe, cu 10 echipe la start. În finala fetelor, Amalia Singuran s-a clasat pe locul 25” – CSM Constanța.

Sportivii antrenați de Cristian Doicescu și Gabriel Constantinescu continuă să se pregătească pentru competițiile următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*