Viață și sănătate: Dr. Cezara Tudor de la OCH vorbește despre importanța prevenției în depistarea problemelor grave de sănătate

Dr. Cezara Tudor. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, dr. Cezara Tudor de la Ovidius Clinical Hospital vorbește despre despre importanța prevenției în depistarea problemelor grave de sănătate

Prevenția medicală este cea mai bună modalitate de a avea grijă de tine și în același timp este și cea mai accesibilă. Pe cât de simplu sună într-o frază, pe atât de complicat poate fi în viața reală. De multe ori, din ignoranță, nepăsare sau lipsă de timp, ignorăm semnalele pe care organismul ni le dă, iar când ajungem să apelăm la ajutor specializat poate fi mult prea târziu. De aceea, este foarte important să gândim și să acționăm preventiv în ceea ce privește starea noastră de sănătate.

Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*