Viață și Sănătate: Dr. Carmen Mocanu, despre problemele urechii medii și de ce este bine să mergem cu copilul la doctor la apariția primelor simptome

Dr. Carmen Mocanu, Medic specialist chirurgie ORL la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu
Dr. Carmen Mocanu, Medic specialist chirurgie ORL la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu

Încă de la vârste fragede, dar și la maturitate ne confruntăm cu probleme ale urechii. Astfel, problemele urechii medii încep cel mai frecvent din copilăriei și sunt cauzate de deficiențe de aerisire a urechii. Părinții trebuie să urmărească orice otită a copilului pentru că aceasta poate duce mai târziu la probleme mai complicate.

Semnele primelor probleme sunt destul de clare. Dacă urechea este înfundată sau curge atunci trebuie să te vadă un specialist, iar la Ovidius Clinical Hospital îți poți rezolva problemele medicale într-un timp foarte scurt.

Dr. Carmen Mocanu, medic primar ORL – Ovidius Clinical Hospital a explicat, în acest video-editorial, ce trebuie făcut când apar aceste simptome și de ce este bine să mergem la doctor atunci încă de la primele semne.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*