Viață și sănătate: Dr. Azis Olgun de la OCH, medic primar urologie, vorbește despre stenoza de joncțiune pielo-ureterală

Dr. Azis Olgun de la OCH. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei de video-editoriale “Viață și sănătate”, dr. Azis Olgun, medic primar urologie la Ovidius Clinical Hospital, vorbește despre stenoza de joncțiune pielo-ureterală (SJPU), care sunt simptomele apariției acestei afecțiuni și care sunt pașii pe care pacientul trebuie să-i facă.

Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*