Vergil Chițac a intrat în PNL și a fost desemnat candidatul liberalilor la Primăria Constanța

Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie
Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie

Rectorul Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, contraamiralul în rezervă Vergil Chițac, este candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Constanța.

Decizia a fost luată astăzi de membrii Consiliului de Coordonare Local al Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal. Hotărârea va fi înaintată către Comitetul Județean Executiv, care va valida și înainta către Biroul Național PNL validarea candidaturii acestuia la alegerile locale din vara acestui an.

Tot astăzi, Vergil Chițac s-a înscris în PNL. La ședința Consiliului de Coordonare Local al Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal au participat secretarul general al PNL Constanța, Ilie Bolojan, copreședinții PNL Constanța deputatul Gheorghe Dragomir și Sorina Tușa, și parlamentari ai PNL Constanța.

Ședința PNL în care a fost desemnat candidatul la Primăria Constanța
Ședința PNL în care a fost desemnat candidatul la Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*