Valentin Vrabie și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia

Valentin Vrabie, alături de o parte a echipei propuse pentru Consiliul Local Medgidia

Actualul edil șef al municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, și-a depus, sâmbătă, dosarul pentru un nou mandat de primar al orașului.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Valentin Vrabie spune că a ales să meargă pe „acest drum început cu patru ani în urmă” din dorința de a transforma municipiul Medgidia în „perla județului Constanța”. El recunoaște că mai sunt multe de realizat în oraș dar, „în ciuda tuturor piedicilor puse de un consiliu local ostil”, lucrurile au fost urnite într-o direcție favorabilă dezvoltării municipiului.

Iată, integral, postarea primarului Valentin Vrabie:

„Astăzi, alături de o parte a echipei pe care o propun pentru Consiliul Local Medgidia, mi-am depus dosarul de candidatură pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia. Ținând cont de solicitările dumneavoastră și ale reprezentanților mediului de afaceri local, care au nevoie de stabilitate și siguranță, am decis să continui pe acest drum început cu patru ani în urmă.

În anul 2016, am preluat primăria cu multe datorii și fără niciun proiect în derulare. Prin efort susținut și acțiuni concrete, prin muncă titanică alături de echipa din primărie, dorința mea de a transforma municipiul Medgidia în perla județului Constanța este pe cale să devină realitate, iar speranțele dumneavoastră de mai bine, certitudini. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu am reușit să aducem orașul la lumină. Fie că vorbim despre infrastructură, sănătate, educație, cultură, sport sau economie, în toate aceste domenii vedem și simțim cu toții schimbarea în mai bine.

Cu siguranță mai sunt multe lucruri de realizat însă, în ciuda tuturor piedicilor puse de un consiliu local ostil, aducând în prim plan valori esențiale precum respectul față de lege și cetățean, adevărul, egalitatea de șanse și responsabilitatea socială, integritatea și onestitatea, am reușit să urnim lucrurile într-o direcție favorabilă dezvoltării.

Din păcate, blocajele permanente puse de acest consiliu local, măcinat de interese obscure, au dus la pierderea unor proiecte esențiale pentru comunitatea noastră, precum cel în valoare de peste 5 milioane de euro, care viza reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură ”I. N. Roman”. De aceea, pentru un viitor Consiliu Local majoritar, care să vină în sprijinul cetățeanului, care să acționeze în interesul nostru, al tuturor, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Votând Valentin Vrabie primar și PNL la Consiliul Local vom forma o echipă puternică!

Cu sprijinul dumneavoastră voi continua dezvoltarea orașului și voi sprijini în continuare mediul de afaceri, astfel încât cu toții să fim mândri că suntem medgidieni! Am încredere că veți susține în continuare proiectele mele aflate în derulare dar și pe cele viitoare, propuse pentru noul mandat, care au ca scop dezvoltarea economică, socială și administrativă a municipiului Medgidia”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*