FOTO Val de înecați pe plaja Steaua de Mare din Eforie Nord

Barbat inecat Eforie Nord. SMURD resuscitare

Două cazuri grave s-au înregistrat în decurs de câteva ore pe plaja Steaua de Mare din Eforie Nord. Pentru salvarea lor au intervenit forțe ale ISU Dobrogea, SMURD și ambulanță.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, apelul a fost făcut în jurul orei 17.00, la fața locului fiind trimise cele mai apropiate echipe de intervenție – un SMURD B și șenilata. Victima, un tânăr de 18 ani din Ialomița, era la mal inconștient. Cele două echipa au început maneverele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD C.

Ulterior, după ce medicii au reușit să îi pornească inima, a fost preluat de echipele medicale și transportat la spital. La scurt timp, în jurul orei 18.30, un alt apel la 112 anunța că în aceiași zonă, o altă persoană s-a înecat, în larg. La intervenție, pe lângă echipajul SMURD de tip B și șenilata, a fost trimis și un echipaj cu scafandrii și cu o barcă de intervenție de tip RIB.

UPDATE: Cu tot efortul depus de echipajele de salvare, viața celei de-a doua persoane nu a putut fi salvată. Bărbatul a fost declarat decedat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*