Utilajele Polaris au transportat aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public

Utilajele Polaris ridică zăpada din ConstanțaUtilajele Polaris ridică zăpada din Constanța

În urma ninsorilor din noaptea trecută, 16.01.2017, Polaris M Holding a continuat operaţiunea de pluguit zăpada de pe arterele unde acest lucru a fost necesar. De asemenea, compania de salubrizare a procedat la împrăştierea a 350 tone material antiderapant pentru combaterea poleiului şi prevenirea formării podurilor de gheaţă.

Pe parcursul zilei de astăzi, 17.01.2017, Polaris a intervenit cu 29 de încărcătoare frontale, în vederea degajării zăpezii de pe arterele principale, şi 28 de autobasculante pentru îndepărtarea depozitelor de zăpadă. Astfel, de când a început operaţiunea de încărcare şi transport zăpadă au fost adunaţi şi transportaţi aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public.

Compania Polaris se afla în continuare în comandament de iarnă, şi asigură toţi cetăţenii că este pregătită să intervină cu forţa umană şi utilaje în cazul în care ninsoarea va continua în următoarele zile în municipiul Constanţa.

Adauga valoare acestui articol "Utilajele Polaris au transportat aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News