USR PLUS Constanța a depus astăzi dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare

Remus Negoi, președintele organizației județene USR Constanța. FOTO Facebook

USR PLUS Constanța a depus astăzi dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare, listele fiind deschise de Stelian Ion, la Camera Deputaților, și Remus Negoi, la Senat.

„Suntem la capătul unui ciclu electoral crucial pentru țară și suntem convinși că cetățenii ne vor acorda încrederea în număr extrem de mare, pentru a înlătura complet PSD-ul, dar și pe toți cei care le-au fost alături în ultimele zeci de ani”, au spus reprezentanții USR PLUS Constanța.

Lista la Camera Deputaților este deschisă de Stelian Ion, urmat de Cristina Rizea, Dumitru Caragheorghe, George Gima, Cristian Florin Stoian, Valentin Jalbă, Iulian Călin, Dumitru Paris, Mircea Fustașu, Alexandru Bunghez, Semiran Abdurefi.

La Senat lista este deschisă de Remus Negoi, urmând Sorin Andrei, Florin Timofte, Doina Moțiu, Ștefan Bitoleanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*