Urmărit internațional pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate, amenințare și înșelăciune, depistat de polițiștii de imigrări din Constanța

Cetățeni turci aflați ilegal în România, depistati de polițiștii de imigrări din Constanța. FOTO IGI

Polițiștii Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, în cooperare cu polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au depistat vineri, 7 octombrie, în municipiul Constanța, un bărbat, de 40 de ani, cetățean turc, cu reședința în municipiul Constanța, față de care autoritățile judiciare din Turcia, au cerut arestarea provizorie, în vederea extrădării.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 16 ani și șase luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor tâlhărie calificată, de lipsire de liberate în mod ilegal, amenințare și înșelăciune. Acesta a intrat legal în România, în scop de muncă și beneficia de drept de ședere.

A fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea continuării demersurilor în favoarea autorităților din Turcia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*