Universitatea Ovidius oferă ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhivă
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhivă

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 1 aprilie – 3 iunie, o serie de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2023.

Lecțiile de matematică se vor desfășura la sediul facultății de pe bulevardul Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 – 13.00.

Elevii interesați să participe la aceste ședințe se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/PregatireBAC_2023. De asemenea, cei care doresc să afle detalii suplimentare despre lecțiile de matematică pot accesa link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2023/03/Program-pregatire-BAC-2023.pdf.

Ședințele de pregătire sunt gratuite, iar la finalizarea programului elevii vor primi certificate de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*