Universitatea Ovidius din Constanța și filiala locală a Crucii Roșii colectează ajutoare pentru ucraineni

Universitatea Ovidius și filiala locală a Crucii Roșii colectează ajutoare pentru ucraineni. FOTO UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a ratificat vineri, 4 martie, acordul de parteneriat instituțional cu filiala Constanța a Crucii Roșie pentru organizarea Campaniei „Umanitatea nu are granițe”, în contextul crizei umanitare din Ucraina.

Potrivit rectorului UOC, conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, în cadrul Campaniei „Umanitatea nu are granițe”, va fi deschis un centru de colectare a donațiilor, în perioada 5 – 14 martie, cu trei puncte de lucru, unde voluntarii asociațiilor studențești din universitate vor recepționa articolele igienice de primă necesitate și alimentele neperisabile oferite pentru ajutorarea cetățenilor ucraineni.

Centrul de colectare este amplasat în campusul universitar – Corp A, Aleea Universității nr. 1, unde au fost deja pregătite și sunt semnalizate corespunzător trei săli de la parterul clădirii, aici putând fi donate alimente greu perisabile, produse de igienă, dezinfectanți și produse noi de cazarmament, pături, lenjerii sau saci de dormit.

Programul de funcționare a centrului de colectare este de luni până vineri, între orele 13.00 – 17.00 și sâmbăta și duminica, în intervalul orar 11.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*