Amenzi de peste 100.000 de lei, aplicate, în weekend, de polițiștii rutieri constănțeni

Amenzi de peste 100.000 de lei, aplicate, în weekend, de polițiștii rutieri. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și cei ai formațiunilor rutiere din județul Constanța au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 466 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, dintre care 120 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 124 pentru conducătorii auto care nu au purtat centura de siguranță, respectiv 66 pentru nerespectarea Legii 55/2020.

Totodată, au fost reținute 26 de permise de conducere, dintre care 16 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat și două infracțiuni la regimul rutier, ambele pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*