Universitatea Ovidius din Constanța și-a promovat oferta educațională la Mardin, în Turcia

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, la Mardin, în Turcia, prima acțiune în cadrul campaniei „Be a student at Ovidius”. Aceasta face parte din activităţile proiectului „Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă” (ESPERO).

Potrivit directorului proiectului, prof. univ. dr. Cristina Duhnea, campania „Be a student at Ovidius” vizează promovarea ofertei educaționale a universității în rândul elevilor care studiază la diferite licee din străinătate, precum și prezentarea oportunităților de care aceștia vor beneficia, în calitate de studenți ai UOC.

„Activitatea s-a desfășurat la liceul Mardin Fen Lisesi, unde le-am oferit elevilor informații despre programele de studii, criteriile de admitere, facilitățile oferite de UOC, dar și detalii legate de obiectivele turistice din orașul Constanța și din împrejurimi. De asemenea, în cadrul vizitei am discutat cu reprezentanții conducerii unității de învățământ și am stabilit semnarea unui protocol de colaborare, în vederea dezvoltării relațiilor dintre universitatea noastră și liceul Mardin Fen Lisesi. În perioada următoare, campania „Be a student at Ovidius” va continua și în alte țări, precum Maroc, Albania și Tunisia, unde ne vom întâlni cu viitori candidați internaționali la programele noastre de studii”, precizează prof. univ. dr. Cristina Duhnea.

Proiectul „Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă” (ESPERO), cod CNFIS-FDI-2022-0532, are o valoare totală de 311.500 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*