Universitatea Ovidius din Constanța a proiectat, configurat și testat o soluție informatică de monitorizare și evaluare a sănătății psihologice

Universitatea Ovidius din Constanța găzduiește vernisajul expoziției „Sacrul în artă”

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0384 – Bază de practică pentru o viață activă și sănătoasă a studenților din UOC în contextul pandemiei generate de virusul SAR-COV-2 (ACTIV-DIGI-SAN@UOC)“ a conceput și realizat, sub forma unui instrument digital de evaluare, un chestionar pentru determinarea planului de dezvoltare individuală.

Universitatea Ovidius din Constanţa dorește să valorifice, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0384 – ACTIV-DIGI-SAN@UOC, și nu numai, obținerea de rezultate ce pot fi implementate permanent ca linii directoare în politicile sociale de sănătate publică care vizează activitatea fizică, psihică și digitală a adolesctului și tânărului adult.

Link-ul de acces la chestionar este următorul: https://bit.ly/San-ADS

Chestionarul poate fi accesat de către studenții interesați, iar rezultale vor constitui un element esențial pentru dezvoltarea și implementarea, cu succes, la nivel instituțional, a unor astfel de concepte, precum evaluarea sănătății psihologice.

Proiectul CNFIS-FDI-2021-0384 – ACTIV-DIGI-SAN@UOC beneficiază de o finanțare de 288 000 lei din bugetul alocat Ministerului Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 3 – Asigurarea funcționării în bune condiții a grădinilor botanice universitare, a stațiunilor didactice, a bazelor de practică și a altor infrastructuri de susținere a activităților didactice, similare bazelor de practică, din cadrul universităților, folosite pentru instruirea studenților și este implementat de Universitatea Ovidius din Constanța în perioada mai – decembrie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*