Un tronson al străzii Unirii din Constanța, închis astăzi circulației

Un tronson al străzii Unirii, închis astăzi circulației. FOTO Primăria Constanța

Conducătorii auto sunt rugați să evite luni, 28 iunie, circulația pe strada Unirii din Constanța, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și aleea de acces către strada Pescarilor.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele SC Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Carosabilul decopertat va fi reabilitat prin așternerea unui strat de asfalt de tip MASF utilizat la drumurile cu trafic rutier intens.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Dupa cum ziceam, Disconfort Urban. Le ia o gramada sa termine o treaba care ar dura de trei ori mai putin.

1 Trackback / Pingback

  1. Autobuzele liniei 14 vor circula, astăzi, pe un traseu deviat – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*