Un tren privat de călători a rupt pantograful în stația Fetești

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar pe relația Fetești – Bărăganu este oprit temporar din cauza unei defecțiuni la pantograful trenului privat de călători R 11683 (Softrans Călători).

“Trenul privat IR 11683, în jurul orei 12:51, rupe pantograful locomotivei la intersecția liniilor 7 și 9, din stația Fetești. Până la retragerea trenului privat și eliberarea zonei de intersecție a liniilor 7 cu 9, un alt tren privat de călători IR 10181 (TFC) staționează temporar” – CFR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*