Un tânăr de 16 ani a furat geanta unei femei de 82 de ani, în fața unui bloc de pe bulevardul Tomis. El a fost arestat preventiv

Sediul Parchetului Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un tânăr de 16 ani a furat geanta unei femei de 82 de ani, în fața unui bloc de pe bulevardul Tomis, iar în urma acestei acțiuni victima a suferit răni grave. Pentru această faptă, el a fost arestat preventiv.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a transmis un comunicat despre acest caz pe care îl redăm integral.

“La data de 14.09.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.09.2023 şi până la data de 13.10.2023 inclusiv, a inculpatului I.A., cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prev. și ped. de art. 233- art. 234 alin. 1 lit. g din C.Pen., cu aplic. art. 113 alin. 3 din C.Pen.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

În ziua de 11.09.2023, în jurul orei 10:35, în timp ce persoana vătămată S.G., în vârstă de 82 de ani, ce se deplasa cu ajutorul unui baston, intra scara blocului în care locuia, situat pe Bulevardul Tomis din municipiul Constanța, inculpatul I.A., în vârstă de 16 ani, a venit prin spatele ei, i-a smuls poșeta pe care persoana vătămată o ţinea în mâna stângă, după care a fugit. În urma acțiunii agresive femeia a căzut pe trotuar, provocându-i-se astfel un traumatism cranio-cerebral acut şi patru fracturi costale.

La data de 14.09.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.09.2023 şi până la data de 13.10.2023 inclusiv, faţă de inculpatul I.A.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*