Un șofer s-a urcat cu mașina pe un parapet de pe Autostrada A4, între Agigea și Ovidiu

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. FOTO Secția Autostrăzi a DRDP Constanța

În dimineața de 17 ianuarie a avut loc un eveniment rutier pe Autostrada A4 – Agigea-Ovidiu, la km 6. A fost implicat un singur autoturism și nu s-a soldat cu victime.

Este vorba de un șofer care probabil nu a văzut parapeții care blochează accesul spre breteaua Mamaia – Poiana, drum care nu este finalizat și a încercat în ultima clipă să evite impactul. Astfel a ajuns cu mașina cocoțată pe separatorul de sens, iar șoferul a scăpat doar cu o sperietură.

Potrivit reprezentanților DRDP Constanța, la ora producerii accidentului, carosabilul era umed, iar temperatura aerului era de +2°C.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*