Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe câmp în apropiere de Stupina

Mașină de Poliție

Un șofer s-a răsturnat cu mașina de câmp în apropiere de localitatea Stupina.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 ianuarie, în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, în afara localității Stupina, s-a produs un accident rutier.

“Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat ar fi condus un autoturism, neadaptând viteza la condițiile drumului și s-ar fi răsturnat pe câmp.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din vehicul.

Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Testul pentru prezența în organism a substanțelor psihoactive a fost negativ” – IPJ Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*