Un șofer este cercetat de procurorii de la Mangalia pentru că a amenințat și a agresat doi polițiști

Un șofer este cercetat de procurorii de la Mangalia pentru că a amenințat și a agresat doi polițiști în localitatea Plopeni.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a trimis o informare despre acest caz pe care o redăm mai jos:

“La data de 21.10.2023, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă faţă de inculpatul P.S., în vârstă de 47 de ani, din sat Negreşti, comuna Cobadin, str. Măceşului, nr. 145, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prev. de art. 334 alin. 1 din Codul penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art. 335 alin. 1 din Codul penal, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Codul penal, cu aplic. art. 38 alin. 2 din Codul penal şi a infracţiunilor ultraj faptă prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 din Codul penal cu referire la art. 193 alin. 1 şi 2 1 lit. c din Codul penal, ultraj, faptă prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 din Codul penal cu referire la art. 193 alin. 2 şi 2 1 lit. c şi art. 206 alin. 1 din Codul  penal cu aplic. art. 38 alin. 2 din Codul penal, toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din Codul penal.

Din probatoriul administat în cauză a rezultat că în data de 20.10.2023, inculpatul a fost depistat în timp ce conducea autoutilitara marca FIAT cu nr. de înmatriculare N 7220 HB, pe DJ 392 în localitatea Plopeni, autovehiculul cu care se deplasa nefiind înmatriculat,  fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice,  împrejurare cu care acesta i-a agresat fizic pe agenţii de poliţie B.M.I. şi V.D.I., acestuia din urmă adresându-i ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă” – Parchetul de lângă Judecătoria Mangalia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*