Un șofer cu permis de o lună de zile s-a urcat beat la volan și s-a proptit cu mașina într-un sens giratoriu din Constanța

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. FOTO cu rol ilustrativ

Un individ de 21 de ani a dat dovadă de mare inconștiență după ce a condus un autoturism, beat și cu permisul luat de o lună de zile. 

Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Constanța, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a condus un autoturism pe bd. Aurel Vlaicu dinspre DN3C, către strada Ștefăniță Vodă și a intrat în coliziune cu scuarul, respectiv sensul giratoriu situat la intersecția cu strada Baba Novac. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Oamenii legii au stabilit că șoferul poseda permis de conducere categoria B, obținut pe 5 octombrie, și se afla și sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*