Un șofer aproape de comă alcoolică a intrat cu basculanta în gardul unei case din Valu lui Traian

Șoferul beata a intrat cu autobasculanta în gardul unei case. FOTO IPJ Constanța

Un șofer inconștient s-a urcat la volanul unei autobasculante cu o concentrație de alcool în organism aproape de comă alcoolică. Așa cum era de așteptat, a provocat și un accident rutier, din fericire, fără victime.

Accidentul s-a produs în seara de 17 octombrie, în jurul orei 22.00, în Valu lui Traian. Un localnic în vârstă de 40 de ani s-a urcat beat la volanul unei autobasculante și a plecat cu ea prin localitate. La un moment dat a pierdut controlul mastodontului și s-a oprit în gardul locuinței.

Propietarul casei, alertat de zgomot a ieșit afară și a sunat la 112 când a văzut că șoferul, care scăpase doar cu câteva zgârieturi, nu se putea ține pe picioare. Polițiștii ajunși la locul accidentului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,20 mg/l alcool in aer pur expirat, ceea ce în general înseamnă dublu ca și valoare în sânge.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. In cauză polițiștii au întocmit dosar penal

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*