FOTO Accident grav în Constanța, pe bulevardul Lăpușneanu: patru mașini implicate

Patru autoturisme au fost implicate în accident

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața de luni în municipiul Constanța, pe bulevardul Al. Lăpușneanu, la intersecția cu strada Farului.

Se pare că un șofer care circula dinspre zona Dacia a oprit pentru a vira la stânga, dar a fost lovit din spate de o altă mașină și proiectat pe contrasens unde a avut loc un alt impact, cu două mașini care circulau din sens opus. Potrivit cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanță, au fost înregistrate trei victime, dar toate sunt stabile, conștiente, fiind transportate la Spitalul Județean pentru investigații medicale suplimentare.

Știre în curs de actualizare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*