Un proiect de hotărâre legat de Cazinoul din Constanța, pe ordinea de zi a ședinței de îndată din 15 februarie

Cazinoul din Constanța, sau ceea ce a mai rămas din el. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consilierii locali ai municipiului Constanța sunt convocați vineri 15 februarie în ședință de îndată pentru a supune la vot două proiecte de hotărâri. Una dintre ele vizează soarta Cazinoului din Constanța.

Ședința de consiliu local al municipiului Constanţa începe de la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Ordinea de zi este următoarea:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HCL nr. 277/2014 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii „CNI” SA a imobilului – teren şi construcţie „Cazino Constanţa” în vederea consolidării şi restaurării acestuia;
  2. Proiect de hotărâre privind organizarea Consiliului de administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

Ambele proiecte sunt inițiate de către primarul Decebal Făgădău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*