Un polițist și pasagerul unui autoturism, răniți într-un accident rutier petrecut pe strada Soveja

Accident rutier petrecut pe strada Soveja. FOTO Facebook Info Constanta

Un polițist și pasagerul unui autoturism au fost răniți într-un accident rutier ce a avut loc în noaptea de luni spre marți pe strada Soveja, în care a fost implicată o autospecială de Poliție aflată în misiune.

„Din primele informații, impactul s-a produs între o autospecială de poliție, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, și un autoturism, care se circula pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpușneanu. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului, din dreapta, precum și a unui pasager din autoturism”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

La fața locului au fost alocate și două echipaje SMURD ale ISU Constanța, care i-au transportat pe răniți la spital.

„Sosiți la fața locului, colegii au găsit două victime care au fost evaluate medical și, ulterior, au fost transportate la spital, una din ele cu un traumatism cranian, conștiente, cooperante”, au precizat și reprezentanții ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*