Un polițist din lotul “Mafia de la Rutieră” a călcat iar strâmb și a fost prins în flagrant luând mită

bani, lei, spaga, mita
Câștig suplimentar. FOTO Adrian Boioglu

La scurt timp după cazul de luare de mită de la Mangalia, un alt polițist, de data această din cadrul Secției 5 Poliție Constanța a fost prins în flagrant în timp ce își suplimenta veniturile salariale.

Cazul a fost reclamat la DGA în cursul zilei de miercuri 30 august, la scurt timp după ce polițistul a pretins mită. Potrivit reprezentanților DGA, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 5 Poliție, a oprit un autoturism, condus de un cetătean turc, după ce acesta săvarsise o contravenție la regimul rutier.

Pentru a nu luă măsurile legale fată de conducătorul auto, unul dintre cei doi polițiști i-a solicitat o sumă de bani neprecizată. A rămas stabilit că banii să fie dați la sfârșitul zilei de miercuri, după ce polițistul ieșea din serviciu, iar contravenientul trebuia să îl aștepte.
Conducătorul auto a sesizat imediat faptă la S.J.A. Constanța, în scurt timp fiind realizată prinderea în flagrant a agentului de poliție, la scurt timp după ieșirea din serviciu, după ce a primit sumă de 400 de lei.
Polițistul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, asupra acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*