Peste 1.300 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în cadrul maratonului organizat în mall-urile din Constanța

Peste 1.300 de persoane,vaccinate împotriva COVID-19 în cadrul maratonului de la Constanța. FOTO Primăria Constanța

În cele trei zile ale maratonului de vaccinare împotriva COVID-19, organizat în mall-urile din Constanța, s-au vaccinat, în total, peste 1.300 de persoane.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, atât constănțenii cât și turiștii prezenți pe litoral s-au putut prezenta în cele trei zile fără programare la centrele de vaccinare din incinta centrelor comerciale participante:

  • VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220) – 366 de persoane;
  • City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C)- 552 de persoane;
  • Centrul Comercial Tom (Bulevardul Tomis 391) – 168 de persoane;
  • Auchan City (Șoseaua Mangaliei 195A) – 151 de persoane.

De asemenea, la centrul de vaccinare amenajat pe faleza Cazinoului din Constanța s-au imunizat, sâmbătă, 84 de persoane.

Vaccinare s-a făcut cu vaccinul Pfizer iar personalul medical a provenit de la cel mai mare centru de vaccinare din județ, cel de la Pavilionul Expozițional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*