Un pistol și un spray lacrimogen au fost găsite asupra unui individ recalcitrant în Urgența Pediatrie a Spitalului Județean Constanța

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Nemulțumit de timpul de așteptare în Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Constanța, un individ a devenit recalcitrant, amenințând personalul medical și pe cel de pază. Asupra lui a fost găsit un pistol și un tub de spray iritant – lacrimogen.

Incidentul a fost înregistrat în noaptea de duminică 26 ianuarie spre luni 27 ianuarie, în jurul orei 1.30. individul a început să facă scandal și să amenințe în prima fază personalul medical pentru că a considerat că aștepta de prea mult timp pe hol. Când agenții de pază au intervenit și au încercat să îl liniștească, a devenit recalcitrant și cu aceștia. Drept urmare, a fost imobilizat, iar în urma percheziției corporale sumare, asupra sa a fost găsit un pistol și un spray iritant lacrimogen. A fost alertată poliția, iar individul a fost dus la secție pentru audieri

Se pare că arma era una de airsoft, iar individul a declarat că o purta pentru autoapărare.

Update.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*