Un om al străzii a fost găsit înecat în Canalul Dunăre Marea Neagră la Medgidia

Persoana înecată a fost scoasă de pompieri
Persoana înecată a fost scoasă de pompieri

Imagini greu de suportat pe malul canalului Dunăre Marea Neagră în această dimineață în zona portului Medgidia. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost zărit de un trecător. Omul a sunat imediat la 112 și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Constanța a sosit la locul indicat.

Medicii și-au dat seama că nu puteau să ajungă la victima aflată în apropierea malului așa că au solicitat intervenția pompierilor militari. Echipajul a legat trupul cu sfori și a reușit să-l aducă pe mal după mai bine de o oră.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că este vorba despre un om al străzii. Victima ar fi căzut în canal în urmă cu două săptămâni și tot atunci și-a pierdut viața. Ancheta în acest caz a fost preluată de polițiștii de la Transporturi. După necropsie ei vor stabili cum a ajuns bărbatul în apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*