Un minor de 12 ani din Constanța a fugit de acasă după ce a fost certat pentru că a chiulit de la școală

Minorul dispărut a fost dat în urmărire. FOTO IPJ Constanța

Un băiat în vârstă de 12 ani este căutat de către familie și poliție după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Minorul se cheamă Mihai Vasile, are 12 ani și locuiește pe strada Dumbrava Roșie din municipiul Constanța. Acesta se pare că în cursul zilei de 9 octombrie a mers acasă împreună cu un alt minor. A fost certat de către părinți pentru că a chiulit de la școală. Ulterior, în jurul orei 15.00 a spus că își va conduce prietenul până la poartă, dar a plecat și el, fără a reveni la domiciliu.

La data plecării, acesta purta pantaloni blue-jeans negri, bluză și geacă de culoare albastră și pantofi sport maro.

Are următoarele semnalmente: înălțime 1,30 m, constituție astenică, greutate 40 de kilograme, păr blond, față ovală, ochi albaștri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 1 Poliție, tel. 0241.559868 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364 int. 20005.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*