FOTO Traficanți de țigări moldovenești prinși în flagrant de către polițiștii constănțeni de la transporturi

Polițiștii de la transporturi au pus mâna pe mai multe țigări de contrabandă. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 9 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. În urma cercetărilor, 3 bărbați și o femeie au fost plasați sub control judiciar.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant în data de 25 februarie două persoane, o femeie, în vârstă de 32 de ani, (cu dublă cetățenie română și moldovenească), respectiv un bărbat, de 41 de ani (cu cetățenie de Republica Moldova) în timp ce transbordau dintr-un autocar, într-un autoturism, 22.000 de țigarete fără timbre de accizare românești.

Persoanele în cauză intenționau să comercializeze țigaretele pe raza județului Constanța.

Ulterior, polițiștii au desfășurat 9 percheziții, pe raza județului Constanța, la domiciliile a doi bărbați, cu vârste de 57, respectiv 60 de ani. Astfel, au mai fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 1.320 de țigarete de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, precum și bani, în lei şi în valută. În urma perchezițiilor a fost indisponibilizat și un autoturism.

Polițiștii constănțeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de trei bărbați, iar la data de 26 februarie a.c. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a luat măsura controlului judiciar. De asemenea, femeia de 32 de ani a fost plasată sub control judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*