Un marinar străin a decedat în Portul Constanța. Se investighează o moarte suspectă

Pilotina SAR Artemis a adus marinarul cu probleme la mal. FOTO IPJ Constanța

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi în seara de 7 ianuarie despre faptul că la bordul unei nave aflate în staţionare în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată.

Echipajul navei aflate în rada interioară a Portului Constanța a solicitat transportarea la mal a unui marinar – căpitanul, cu probleme de sănătate. A intervenit pilotina SAR Artemis, dar până a ajunge la nava unde se afla persoana cu probleme medicale, aceasta a decedat.

Echipa operativă a Poliției Transporturi s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcaţiune pilotină, stabilind că este un bărbat de 66 de ani, de cetățenie si naționalitate georgiană, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone.

După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*