Un marinar salvat de pe nava scufundată a ajuns la spital. Colegii săi au fost evaluați medical

Unitatea Primire Urgențe Constanța FOTO: SCJU Constanta

Un marinar salvat de pe nava scufundată a ajuns la Spitalul Județean Constanța, iar colegii săi au fost evaluați medical în Portul Constanța.

„La acțiunea de salvare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a participat cu două autospeciale pentru transport personal și victime multiple și un echipaj de prim-ajutor. La fața locului au fost evaluați medical opt persoane, dintre care o singură persoană a fost transportată la Spitalul Județean Constanța cu echipajul de prim-ajutor. Toate cele opt persoane sunt conștiente, cooperate. Marinarul dus la spital avea două traumatisme”, a spus Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*