Un marinar de 23 de ani a căzut în mare de la bordul unei nave aflate la 60 de mile marine de Olimp

Nava pe care se afla marinarul. FOTO MarineTraffic

Un marinar de 23 de ani a căzut în mare de la bordul unei nave aflate la 60 de mile marine de Olimp.

“Un marinar de origine georgiană este căutat după ce echipajul navei la bordul căreia se afla a transmis astăzi la ora 15:17 o alertă către Serviciului MRCC din cadrul Autorităţii Navale Române.

Nava, sub pavilion Vanuatu, se află la 60 de mile marine de Olimp şi a reuşit să contacteze şi nava GSP CENTAURUS, aflată în apropierea sa pentru a anunţa despre incidentul de om la apă.

Inspectorii MRCC au coordonat nava GSP pentru a începe imediat căutarea marinarului dispărut.

După mai bine de o oră şi jumătate de căutări marinarul nu a fost însă găsit.

Din primele informaţii se pare că barbatul are în jur de 23 de ani şi ocupă funcţia de timonier.

Din cauza lăsării întunericului operaţiunea a fost suspendată, dar o navă de intervenţie din cadrul ARSVOM va ajunge în zorii zilei în zona unde s-a petrecut incidentul pentru reluarea căutărilor” – Autoritatea Navală Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*