Festivalul „Dan Moisescu”, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Cea de a XXV-a ediție a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, organizat de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, se va desfășura în intervalul 6 – 7 aprilie.

Astfel, miercuri, 6 aprilie, începând cu ora 18.00, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, tineri interpreți din țară își vor demonstra calitățile interpretative în fața unui juriu de specialiști. Concursul va fi deschis de elevii clasei de canto popular ai Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor T. Burada”, sub îndrumarea doamnei profesor Elena Plătică.

Joi, 7 aprilie va avea loc Gala Laureaților și festivitatea de premiere.

Fiecare dintre cele două seri ale celei de a XXV-a ediții a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, se vor încheia cu recitalurile artiștilor: Mioara Velicu, Veta Biriș, Zorina Bălan, Angelica Flutur, Nicolae Datcu, Constantin Lătărețu și Andrei Girel.

Acompaniamentul muzical este asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâuleţul” condusă de dirijor Cristian Obrejan, iar grupul de dansatori al Ansamblului, condus de coregraf Ștefan Coman va prezenta publicului suite de dansuri reprezentative pentru diferite zone etnofolclorice ale țării.

Centrul Cultural Județean Constanța “Teodor T. Burada” își dorește ca organizarea Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu” să fie un motiv de reală bucurie pentru publicul constănțean, de aceea intrarea este liberă, în limita numărului de locuri disponibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*