Un individ ce se credea șofer a ajuns în beciul poliției

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Un individ a făcut praf mai multe mașini parcate în Eforie Nord. Când au ajuns polițiștii la fața locului au constatat că șoferul comisese un cumul de infracțiuni.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, lucrătorii Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din oraș Eforie Nord, care a condus un autoturism pe strada Siret din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul în cauză a fost inițial reținut pentru o perioadă de 24 de ore iar la data de 26 martie, Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*