Un individ care amenința femeile cu un cuțit și le tâlhărea, a fost arestat

Armele albe găsite de jandarmi asupra suspecților

După lăsarea întunericului, un individ ataca femeile în zone întunecoase sau chiar și în fața blocului unde locuiau victimele, iar sub amenințarea unui cuțit le deposeda de toate bunurile de valoare.

Astfel, în seara de 21 septembrie, în jurul orei 2123, prin folosirea unui cuţit, a deposedat persoana vătămată A.C.I.K. de o poşetă ce conţinea un telefon mobil marca Huawei P9 Lite, cheile locuinţei, două chei ale unui autoturism marca Citroen C3, ochelari de soare şi de vedere, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în valoare de 2500 de lei. În aceiași seară, dar puțin mai târziu, în jurul orei 22.35, inculpatul, prin amenințarea cu același cuțit, a deposedat-o pe persoana vătămată N.F.G. de un telefon mobil marca Samsung Galaxy S6, în timp ce aceasta se afla în fața ușii de acces în scara blocului TD14 de pe Bdul Tomis din mun. Constanța, cauzându-i persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de 2000 de lei.

Suspectul a fost identificat și reținut de polițiști, iar la data de 28 septembrie, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării. Pe numele lui A.D. s-au reținut săvârşirea a două infracţiuni de de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*