Percheziții la locuințele a doi bărbați care au dat spargeri în Năvodari

Percheziții. FOTO IPJ Constanța

Mai multe percheziții au fost efectuate la locuințele a doi bărbați care au dat spargeri în Năvodari.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în perioada octombrie – decembrie, aceștia ar fi pătruns în trei locuințe din orașul Năvodari, de unde ar fi sustras bunuri.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

În acest caz, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*