Un hotel din Mamaia devine cartierul general al developerilor. AppCamp începe pe 3 septembrie

Mentori la AppCamp
Mentori la AppCamp

Școala de vară a developerilor care sunt interesați de soluțiile “Internet of Things” (IoT) are loc între 3 și 6 septembrie la Mamaia. Hotelul Best Western Savoy găzduiește evenimentul numit AppCamp.

În cele patru zile, participanții vor fi puși față în față cu developeri cu experiență dar și cu mentori de afaceri, așa că vor avea ocazia să afle tot ce au nevoie pentru o soluție IoT. Discuțiile tehnice, momentele hands-on dar mai ales ateliere de perfecționare atrag la acest eveniment oameni care lucrează pe diferite platforme – iOS, Android, Raspberry Pi și Arduino

Lista mentorilor este în creștere. Printre ei, participanții îi vor cunoaște pe Marius Mailat (Android), Sebastian Presecan (Java, Mobile Cloud), Petru Jucovschi (Windows, Raspberry Pi), Victor Grădinescu (Android), Mihaela Stroe (Soft skill) și Bogdan Nourescu (Google Cloud Platform)

Cine nu și-a luat încă bilet pentru AppCamp poate să beneficieze de unul dintre pachetele special croite:
– Pachet all inclusive (3 nopti cazare la hotel de 4*, masa, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 300 euro + TVA (pana pe 31 august inclusiv);
– Pachet fara cazare (pranz, cina, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 100 euro + TVA;
– Pachet student (3 nopti cazare la hotel de 4*, masa, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 180 euro + TVA.

boio.ro, Rețeaua CityPodcast și Constanta News sunt parteneri media ai acestui eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*