Un copil lăsat nesupravegheat a fost lovit de o ambulanță ce transporta un bolnav

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

O ambulanță care transporta de la Mangalia la Constanța un pacient aflat în comă, a accidentat un minor lăsat nesupravegheat, care a sărit în fața mașinii. 

Accidentul s-a produs în cursul zilei de 28 mai, în jurul orei 13.20, când un bărbat în vârstă de 44 de ani, a condus un o autospecială pe Șoseaua Mangaliei, dinspre Mangalia către strada Caraiman, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. La intersecția cu strada Pandurului, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a surprins și accidentat un minor, în vârstă de 5 ani, care s-a angajat în traversarea străzii neînsoțit pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, care a fost transportat la spital. Pacientul din ambulanța implicată a fost preluat și el de o altă autospecială și transportat și el la spital.

În acest caz s-a autosesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța care a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și de ce era copilul nesupravegheat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*