FOTO Un individ beat și fără permis de conducere a provocat un accident rutier între Siminoc și Murfatlar

În urma accidentului, mașinile au fost grav avariate. FOTO CTnews.ro

Accidentul rutier s-a înregistrat în jurul orei 5.45, pe DC 27. Din fericire, a fost înregistrată o singură victimă, care a suferit răni ușoare.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 35 de ani, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influienţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DC 27, din direcţia Siminoc către Murfatlar. Cu aproximativ 2 km înainte de intrarea în orașul Murfatlar, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers. Aici a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 39 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*