Un copil lăsat nesupravegheat a fost lovit de o ambulanță ce transporta un bolnav

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

O ambulanță care transporta de la Mangalia la Constanța un pacient aflat în comă, a accidentat un minor lăsat nesupravegheat, care a sărit în fața mașinii. 

Accidentul s-a produs în cursul zilei de 28 mai, în jurul orei 13.20, când un bărbat în vârstă de 44 de ani, a condus un o autospecială pe Șoseaua Mangaliei, dinspre Mangalia către strada Caraiman, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. La intersecția cu strada Pandurului, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a surprins și accidentat un minor, în vârstă de 5 ani, care s-a angajat în traversarea străzii neînsoțit pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, care a fost transportat la spital. Pacientul din ambulanța implicată a fost preluat și el de o altă autospecială și transportat și el la spital.

În acest caz s-a autosesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța care a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și de ce era copilul nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*