Un copil de 3 ani a murit la Băneasa în condiții suspecte, cu un traumatism și o plagă la cap

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD

Polițiștii și procurorii încearcă să deslușească condițiile în care un copil de aproximativ 3 ani din satul Făurei, în apropiere de Băneasa și-a găsit sfârșitul.

Apelul inițial la 112 anunța că victima ar fi suferit o plagă în zona gâtului după ce a căzut dintr-o căruță aflată în curtea casei. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță ajuns la fața locului a constatat că băiatul prezenta un traumatism cranian cu plagă, pe partea stângă și se afla în stop cardio respirator. Au început manevrele de resuscitare și au plecat cu el spre Camera Primire Urgențe Băneasa, iar între timp a fost trimis și elicopterul SMURD la fața locului. Din nefericire, pacientul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat în cele din urmă.

La locul producerii tragediei s-a deplasat un echipaj de criminaliști din cadrul IPJ Constanța, pentru a se face cercetarea la fața locului și a se stabili exact cum și-a găsit băiețelul sfârșitul. Fiind vorba de un caz de moarte suspectă, cercetările au fost preluate de către procurori.

UPDATE
În urma cercetărilor la fața locului s-a stabilit că de fapt băiatul de 3 ani a fost accidentat de un microbuz condus de un minor de 17 ani în timp ce e afla pe stradă. Rudele au declarat altceva pentru a-l scăpa pe cel vinovat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*