Un constănțean și-a pus capăt zilelor pentru că nevasta l-a părăsit. Cuplul se certa des din cauza agresivității verbale a bărbatului

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

Un bărbat din Constanța, părăsit de soție și copii pentru că era agresiv și-a pus capăt zilelor. Acesta și-a sunat soția înainte de a-și pune ștreangul de gât.

Duminică seară, în jurul orei 19.20,  un apel la 112 anunța faptul că într-un imobili de pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Constanța, o  persoană amenință că se sinucide. La fața locului a fost trimis un echipaj medical al SAJ și unul de poliție.

Intrați în apartament, aceștia au găsit un bărbat de 49 de ani spânzurat de tavan.

Se pare că sinucigașul a fost părăsit în luna noiembrie, de soție și copii, pentru că făcea scandaluri repetate.

De atunci își suna frecvent soția  și amenința că se omoară dacă nu se întoarce acasă.

Duminică seară, a sunat-o iar și i-a spus ca se va sinucide, după care s-a întrerupt convorbirea. Soția nu a mai reușit să ia legătura cu el.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*