Un cetățean turc a fost depistat cu controlul de frontieră efectuat în PTF Negru Vodă cu permisul de conducere fals

Autoturism căutat de autoritățile din Italia pentru confiscare, descoperit în Hârșova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din Turcia, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 11 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă – Kardam, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei pe sensul de intrare în țară, un cetățean turc, în vârstă de 29 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în R. Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de trecere a frontierei, un pașaport și o viză de scurtă ședere în scop de transport, persoana în cauză a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor turce.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, iar cetățeanului turc nu i s-a permis intrarea în țară.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*