Un căruțaș vitezoman a ajuns la spital în comă după ce a fost aruncat din atelaj în apropiere de Urluia

Atelajul implicat în accidentul rutier. FOTO IPJ Constanța

Elicopterul SMURD a intervenit duminică după amiază la un accident rutier, soldat cu o victimă. Un căruțaș a fost găsit în comă pe DN 3.

Accidentul rutier a fost înregistrat în jurul orei 15.40 pe DN 3, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța un bărbat de 32 de ani a condus un atelaj hipo, dinspre localitatea Urluia către localitatea Ion Corvin. În zona kilometrului 186+ 200 m, în timp ce circula cu o roată pe acostament, a acroșat un indicator rutier. În urma impactului violent a fost aruncat pe carosabil, lovindu-se puternic la cap.

A rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului atelajului hipo, care a fost găsit de echipajul medical în stare de comă. A fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*