Un bătrân din comuna constănțeană Albești a murit în urma exploziei unei butelii

Un bătrân în vârstă de aproximativ 70 de ani, din comuna constănțeană Albești, a murit, joi, după ce o butelie a explodat într-o anexă de vară a locuinței.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să interveni, joi dimineață, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa, în comuna Albești.

„De îndată, la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD B. Din primele informații ar fi fost vorba despre explozia unei butelii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța. De asemenea, în sprijin a fost trimis și elicopterul SMURD.

Focul a distrus complet o anexă de vară, în suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, în limitele găsite, fără a se propaga la alte împrejurimi, dar, în urma deflagrației, un bătrân în vârstă de 70 de ani a decedat.

„Ajunși la fața locului, a fost găsit un bărbat, de aproximativ 70 de ani, inconștient, cu arsuri pe suprafața corpului. Din păcate, în urma protocolului de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat”, au mai transmis sursele citate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*