Un bătrân de 87 de ani din Constanța a murit după ce a căzut de la etajul patru

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bătrân în vârstă de 87 de ani a murit, joi, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de pe bulevardul IC Brătianu din Constanța.

Potrivit anchetatorilor, din primele informații se pare că, în timp ce efectua lucrări la balconul apartamentului său, bătrânul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut. La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD și ale Ambulanței, dar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*